Ο κορονοϊός δεν λέει να σταματήσει με τίποτα την επέλαση που κάνει στον Ηρακλή. Ο «γηραιός» ανακοίνωσε ότι βρέθηκε και νέο κρούσμα του ιού στην ομάδα και μάλιστα ο σύλλογος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για παίκτη.

Το όνομα του «ασθενή» δεν ανακοινώθηκε, βέβαια.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν νέα τεστ μετά τα χτυπήματα που είχε δεχτεί η ομάδα στις 29/3, οπότε και είχε ανακοινώσει ότι 2 μέλη της βρέθηκαν «θετικά» στο κορονοϊό.

Μάλιστα ο σύλλογος είχε ενημερώσει αμέσως τότε τον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος ανέβαλε τα παιχνίδια της ομάδας με Λαύριο και Παναθηναϊκό.

Στα τελευταία τεστ που έγιναν βρέθηκε και το νέο κρούσμα το οποίο ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα σήμερα. Ο σύλλογος ανέφερε επίσης ότι το κρούσμα αφορά σε παίκτη, ο οποίος πήρε ήδη οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει από τον ιατρό της ομάδος, Ελευθέριο Στέφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής, ανέφερε:

«Σήμερα το πρωί, η ομάδα υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο ανίχνευσης του ιού COVID-19, με tests PCR βάσει του πρωτοκόλλου του ΕΣΑΚΕ. Εντοπίστηκε άλλο ένα θετικό κρούσμα και δόθηκαν οδηγίες από τον ιατρό της ομάδος, Ελευθέριο Στέφα, στον αθλητή. Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του πρωτοκόλλου του ΕΣΑΚΕ και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς!»