Χώρισαν και επίσημα πλέον οι δρόμοι της ΚΑΕ Ηρακλής με τον Σταύρο Μυκονιάτη. Η απόφαση για το «διαζύγιο» είχε ληφθεί εδώ και κάποιες μέρες. Ο «γηραιός» όμως, το ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ανήμερα της ημέρας των Χριστουγέννων.

Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Σταύρο Μυκονιάτη, o οποίος προπονούσε την ομάδα μετά το «τέλος» με τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Ο 49χρονος κόουτς, πάντως, έχει βρει ήδη την επόμενη δουλειά του, καθώς έχει κλείσει ήδη στην κυπριακή ΕΘΑ Εγκωμής και περίμενε απλά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» με τον Ηρακλή, για να αναλάβει την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί τον Προπονητή κ.Σταύρο Μυκονιάτη για την προσφορά του στην Ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του».

Ο 49χρονος προπονητής άρχισε την καριέρα του από τον Ιωνικό Νίκαιας και στη συνέχεια εργάστηκε στον Παπάγο, στον Πορφύρα, στην Παλατιανή και στο Ρέθυμνο, πριν μετακομίσει τον περασμένο Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του Ζιάγκου στον Ηρακλή.