Τον Θανάση Σκουρτόπουλο έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο ο Ηρακλής για τη θέση του προπονητή της ομάδας, που έμεινε κενή έπειτα από την παραίτηση (έγινε δεκτή από την διοίκηση) του Αστέριου Καλύβα μετά την χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Οι άνθρωποι του «γηραιού» είχαν επαφή σήμερα με τον Ομοσπονδιακό προπονητή. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας για τις προϋποθέσεις που θέλει για να πάρει τα ηνία και το όλο θέμα είναι σε εξέλιξη.

Ο «γηραιός» έχει κι άλλα ονόματα προπονητών στην λίστα του.

Στα υπόψιν της ομάδας παραμένει φυσικά και ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος είναι ελεύθερος από τις 5/2 οπότε και πήρε διαζύγιο από την Hapoel Tel Aviv, ενώ ξέρει καλά τα κατατόπια στο Ιβανώφειο. Ο Καστρίτης είχε αναλάβει τον “γηραιό” το καλοκαίρι του 2019 και ήταν ο προπονητής που είχε καθοδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, αλλά έφυγε τον Ιανουάριο του 2020 για να πάει στην Hapoel.

Στην λίστα της ομάδας είναι κι άλλα ονόματα. Ψηλά είναι και το όνομα του Βασίλη Φραγκιά.

Η ομάδα κοιτάει και προς άλλες κατευθύνσεις όπως αυτή του Ηλία Ζούρου, αλλά και εκείνες των Χάρη Μαρκόπουλου και Σούλη Μαρκόπουλου.

Το κλίμα, πάντως, στον Ηρακλή είναι «ηλεκτρισμένο» με το θερμόμετρο να είναι ψηλά μετά το ναυάγιο της ομάδας στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα ήθελε να προχωρήσει στο Κύπελλο ως τα ημιτελικά και να τα παίξει όλα για όλα για την προκριση στον τελικό στο νοκ άουτ ματς με τον Προμηθέα, αλλά τελικά έμεινε με την πικρή γεύση του αποκλεισμού.