Χωρίς το φίλαθλο κοινό του στο πλευρό του θα παραταχθεί στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του στη Basket League o Ηρακλής, αφού ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε να τιμωρήσει με ποινή μιας κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρησης τον Γηραιό για τα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ταυτόχρονα, αξίζει να αναφερθεί και το γεγονός πως η αρμάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε και χρηματικό πρόστιμο, το οποίο αγγίζει τα 1.500 ευρώ.

Αναλυτικά:

«1) Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) για επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας των οποίων διακόπηκε ο αγώνας προσωρινά, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 7-11-2021.

2) Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο για υβριστικό σύνθημα μη ιδιαίτερης βαρύτητας με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, για τον ως άνω αγώνα»