Μετά την πρώτη προπόνηση των Elston Turner Jr., Reggie Lynch και Michael Finke που έλαβε χώρα χθες, ήρθε η ώρα για ακόμα 2 μεταγραφικά απόκτημα του Ηρακλή να πατήσουν παρκέ και να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Γηραιού.

Ο λόγος φυσικά, για τους Ryan Woolridge και Ryan Taylor, που έφτασαν τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη και φρόντισαν να μη χάσουν καθόλου χρόνο με τη νέα τους ομάδα.

Πλέον, η μοναδική εκκρεμότητα του συγκροτήματος του Θανάση Σκουρτόπουλου είναι ο Toney Douglas, για τον οποίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ένταξή του στο πρόγραμμα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία Taylor και Woolridge

Ο Ryan Taylor, που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη σήμερα (24/08), λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι και ο Ryan Woolridge, ο οποίος έφτασε χθες (23/08) στην πόλη μας, έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου, στην προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ. Οι δυο Αμερικανοί, που συμμετείχαν μέχρι τις αρχές της περασμένης βδομάδας στο Summer League του ΝΒΑ, στο Las Vegas, γνωρίστηκαν με τον προπονητή της «κυανόλευκης» ομάδας και τους καινούργιους τους συμπαίκτες και εντάχθηκαν στις προπονήσεις. Ο Woolridge συμμετείχε και στο πρωινό πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, στην αίθουσα βαρών του Ιβανωφείου. Το απόγευμα, οι παίκτες του ΗΡΑΚΛΗ έκαναν ασκήσεις μπάσκετ και δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (25/08), με μια απογευματινή προπόνηση. Το πρωί, ένα γκρουπ παικτών θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις».