Οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Γιώργος Γκιουζέλης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες. Έτσι αμφότεροι οι παίκτες συμμετέχουν κανονικά από χθες στις προπονήσεις του Ηρακλή, που συνεχίζει την προετοιμασία του στα Ιωάννινα και φυσικά η παρουσία τους έχει κάνει χαρούμενο τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος έχει περισσότερο κόσμο στην προπόνηση.

Ο Σταύρος Σχίζας έδειξε ότι είναι καλύτερα και έκανε μέρος του προγράμματος, ενώ οι Βεργίνης και Φίλλιος παραμένουν «εκτός», αλλά αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα από την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή:

Με τη συμμετοχή των Μιχάλη Τσαϊρέλη, Γιώργου Γκιουζέλη σε φουλ ρυθμούς, συνεχίστηκε στα Ιωάννινα η προετοιμασία του Ηρακλή.

Αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν τις προηγούμενες ημέρες, ενσωματώθηκαν στην αποστολή και αύριο στο φιλικό με τον ΠΑΟ (14:00) στο Νέο Κλειστό των Ιωαννίνων θα πάρουν χρόνο συμμετοχής από τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς συμμετείχε και ο Σταύρος Σχίζας ενώ οι Βεργίνης και Φίλλιος απουσιάζουν αλλά αναμένεται να ενσωματωθούν από την επόμενη εβδομάδα.

Κοντά στην Ομάδα από την πρώτη μέρα παρουσίας της στην Ήπειρο ειναι εκ της διοικήσεως οι κ.κ. Δρακοπουλος, Κοντοτασιος και ο GM Δημήτρης Καρβέλας.

 

 

 

‼️ Με τη συμμετοχή των Μιχάλη Τσαιρέλη, Γιώργου Γκιουζέλη σε φουλ ρυθμούς, συνεχίστηκε στα Ιωάννινα η προετοιμασία του…

Δημοσιεύτηκε από Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση στις Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020