Μειώθηκαν οι «πονοκέφαλοι» που είχε ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Καστρίτης ενόψει του ματς με την Λάρισα (25/1, 15:30). Οι… σκοτούρες του περιορίστηκαν μόνο σε δυο. Ο Αλεξ Ντέιβις και ο Ντάριους Γκάρετ παρέμειναν κλινήρεις λόγω της ίωσης που τους έχει χτυπήσει. Οι δυο παίκτες ακολουθούν θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή με στόχο να συμμετέχουν να προλάβουν τον αγώνα.

Ο Ντέιβις βέβαια, έχει και… θέμα σε δάκτυλο του χεριού του, όπου έκανε επέμβαση. Το θέμα αυτό, όμως, δεν θα τον εμποδίσει να αγωνιστεί (αν ξεπεράσει την ίωση), καθώς αν είναι «οκ» θα παίξει με νάρθηκα.

Αντίθετα στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι Οκερεαφόρ, Σούλερ, Ζάρας, που είχαν προβλήματα τις τελευταίες ημέρες, αλλά τα ξεπέρασαν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Με δύο απουσίες συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα (25/1, 15:30). Ο Άλεξ Ντέιβις και ο Ντάριους Γκάρετ παρέμειναν κλινήρεις λόγω ίωσης και ακολουθούν θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή με στόχο να συμμετέχουν κανονικά στον αγώνα.

Ο πρώτος έχει και το πρόβλημα στο δάκτυλο, το οποίο όμως δεν αναμένεται να τον εμποδίσει να αγωνιστεί, με νάρθηκα. Όλοι οι άλλοι παίκτες συμμετείχαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Τα εισιτήρια του αγώνα πωλούνται καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ τις ώρες 10-2 το μεσημέρι και 6-9 το βράδυ (τηλ. 2310-219233) αλλά και από το διαδίκτυο (ticketmaster.gr) και από τα καταστήματα Public και ΟΠΑΠ Stores».