Στην Αθήνα μετακόμισε από σήμερα ο Ηρακλής. Η ομάδα βρίσκεται στην πρωτεύουσα για τα δυνατά φιλικά με Ολυμπιακό (αύριο 7/9, 13:00) και Περιστέρι (8/9, 14:00).

Στην αποστολή μετέχουν και οι 14 παίκτες του ρόστερ αν και ο Δημήτρης Βεργίνης δε θα αγωνιστεί με Ολυμπιακό και Περιστέρι, ενώ αύριο θα αποφασιστεί και η συμμετοχή ή όχι του Γιώργου Φίλλιου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή

Αναχώρησε για Αθήνα και συνεχίζει τα δυνατά «τεστ» ο Ηρακλής (pics)

Στην Αθήνα θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Ηρακλή για την προσεχή σεζόν, καθώς οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν Ολυμπιακό και Περιστέρι για να «τεστάρουν» τις δυνάμεις τους απέναντι σε δύο ισχυρούς αντιπάλους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής:

Για την Αθήνα αναχώρησε σήμερα η Ομάδα μας για να συνεχίσει τον κύκλο δυνατών φιλικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των αγώνων για τα Προκριματικά του Basketball Champions League (22/9).

Στην αποστολή μετέχουν και οι 14 παίκτες του ρόστερ αν και ο Δημήτρης Βεργίνης δε θα αγωνιστεί με Ολυμπιακό (7/9, 13:00) και Περιστέρι (8/9, 14:00), ενώ αύριο θα αποφασιστεί και η συμμετοχή ή όχι του Γιώργου Φίλλιου.

Προ της αναχώρησης η Ομάδα προπονήθηκε εντατικά στο Ιβανώφειο.

Την Ομάδα συνοδεύει ο Πρόεδρος Θεόδωρος Δρακόπουλος.

Από αύριο συνεχίζεται η διάθεση των Εισιτηρίων Στήριξης/Διαρκείας για τη νέα σεζόν με νέο ωράριο των γραφείων 18:00-21:00 καθημερινά. Πληροφορίες στο 2310-219233 και στο [email protected].

 

 

‼ Για την Αθήνα αναχώρησε σήμερα η Ομάδα μας για να συνεχίσει τον κύκλο δυνατών φιλικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας…

Δημοσιεύτηκε από Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

=