Χωρίς τον Θοδωρή Ζάρα θα παραταχθεί ο Ηρακλής στο ΟΑΚΑ στο ματς του Σαββάτου (7/3) με την ΑΕΚ. Ο έμπειρος γκαρντ δεν θα ταξιδέψει αύριο (6/3) με την ομάδα για την Αθήνα και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας στο γόνατό του, ώστε να είναι έτοιμος 100% στα επόμενα ματς.

Αντίθετα, στην αποστολή θα είναι κανονικά ο νέος ξένος της ομάδας, Andrew Ogilvy ο οποίος σήμερα πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αύριο, στην τελευταία προπόνηση, αναμένεται να βγάλει όλο το πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή:

«Χωρίς τον Θοδωρή Ζάρα θα ταξιδέψει αύριο το απόγευμα για την Αθήνα η Ομάδα μας, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ (07/03, 17:30, ΟΑΚΑ, Cosmote Sport4).

Ο έμπειρος γκαρντ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας στο γόνατό του, ώστε να είναι έτοιμος 100% για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας.

Στην αποστολή θα είναι ο Andrew Ogilvy που σήμερα συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε φουλ ρυθμούς και αύριο, στην τελευταία προ του αγώνα, αναμένεται να είναι παρών σε όλο το πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι αθλητές μας προπονήθηκαν με τη δεδομένη για τη δυσκολία του αγώνα ένταση και θα πράξουν το ίδιο αύριο το μεσημέρι, προ της αναχώρησης νωρίς το απόγευμα για την πρωτεύουσα.

Εξ άλλου, ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟ για την μεθεπόμενη αγωνιστική, που θα γίνει την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο Ιβανώφειο, καθώς και των πακέτων “μίνι διαρκείας” (3 αγώνες με 1 εισιτήριο με μειωμένη τιμή), από τα γραφεία της ΚΑΕ (απογευματινές ώρες, 2310-219233), από το ticketmaster.gr, τα καταστήματα Public και ΟΠΑΠ Stores. Περισσότερες πληροφορίες και στο iraklis-bc.gr».