Ο Ηρακλής ανακοίνωσε ότι νέοι αρχηγοί της ομάδας θα είναι οι παλιοί στην ομάδα Βασίλης Καββαδάς και Olivier Hanlan και ο νέος στον «γηραιό» (ήρθε φέτος στον σύλλογο), αλλά παλιά καραβάνα των γηπέδων, Δημήτρης Βεργίνης.

Η ομάδα επίσης, έκανε νέα τεστ για τον Covid-19 αλλά και επίσημη φωτογράφιση για το BCL, ενώ ο Ed Daniels (είχε αμυγδαλίτιδα) δείχνει να πηγαίνει καλύτερα.

Η ομάδα εξάλλου θα προπονηθεί και αύριο (20/9) στη Θεσσαλονίκη και το βράδυ (20:50) θα πετάξει για την Κύπρο για το πρώτο ματς με τον Κεραυνό Στροβόλου στα προκριματικά του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί την Τρίτη (22/9) στις 20:30 στη Λευκωσία.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή:

Την επίσημη φωτογράφιση για το BCL πραγματοποίησε σήμερα η Ομάδα μας, ούσα στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Τρίτης στην Κύπρο με τον Κεραυνό Στροβόλου (20:30, ΕΡΤ).

Παρών και ο Εντ Ντάνιελ που είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση μετα την εντατική φαρμακευτική αγωγή, ενώ η Ομάδα μας υπεβλήθη σε ένα ακόμη τεστ COVID-19 ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται.

Αρχηγοί της Ομάδας φέτος θα είναι οι Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Βεργίνης και Ολίβιερ Χάνλαν, ενώ η αναχώρηση για την Κύπρο έχει οριστεί για αύριο στις 20:50. Νωρίτερα υπαρχει προγραμματισμένη προπόνηση…

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ