Πριν από μερικές ώρες, ο Γιάννης Κουζέλογλου αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου κόντρα στην Bahcesehir για την 5η αγωνιστική του FIBA Europe Cup και γέννησε άμεσα το άγχος και την αγωνία στο στρατόπεδο του Ηρακλή.
Ωστόσο, όπως ενημέρωσε και η ίδια η γενική αρχή της ομάδας, πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση και φαίνεται πως θα μπορέσει να δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι της επερχόμενης Κυριακής (14/11) ενάντια στη μέχρι πρότινος ομάδα του, τον Άρη.

Αντίθετα, ο αρχηγός Δημήτρης Χαριτόπουλος δεν θα κατορθώσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αφού υποφέρει από θλάση.

Φέτος, o ικανός «ψηλός» -σε 11 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις- μετράει 8 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά 21 αγωνιστικά λεπτά.

 

Αναλυτικά:

«Ο Ηρακλής ξεκίνησε σήμερα (11/11) την προετοιμασία του, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Άρη (14/11, 17:00, ΕΡΤ3), για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι “κυανόλευκοι” προπονήθηκαν το απόγευμα στο Ιβανώφειο, με μοναδικό απόντα από το ομαδικό πρόγραμμα τον Δημήτρη Χαριτόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση στους περονιαίους μύες.

Ο αρχηγός της ομάδας υποβάλλεται, παράλληλα σε θεραπείες και δεν προλαβαίνει τον κυριακάτικο αγώνα. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση, με τη χρήση video. Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (12/11), με μια προπόνηση»