To χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου. O Ηρακλής ανακοίνωσε και επίσημα την λύση του συμβολαίου του Αμερικανού γκαρντ, Brandon Childress.

Η απόφαση για το διαζύγιο είχε παρθεί πριν καιρό, καθώς ο 23χρονος παίκτης δεν είχε κατορθώσει να δείξει πολλά. Η ομάδα έψαχνε τον αντικαταστάτη του και όταν τον βρήκε στο πρόσωπο του Will Hatcher και έκλεισε τον πολύπειρο Αμερικανό γκαρντ, ήταν πια θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο χωρισμός με τον Childress κάτι που έγινε και επίσημα σήμερα.

Ο Brandon Childress έπαιξε σε 5 ματς με τον «γηραιό» στην Basket League και έμεινε σε ρηχά νερά,. Ο Αμερικανός παίκτης είχε μέσο όρο στο πρωτάθλημα 4,4 πόντους με 46,15% στα δίποντα (6/13), 42,9% στα τρίποντα (3/7), 0,6 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ.

Ο 23χρονος παίκτης πήγε πάντως, σήμερα στο «Ιβανώφειο». Όχι για προπόνηση, βέβαια. Πήγε και αποχαιρέτησε την ομάδα, τόνισε ότι ευχαριστεί τους πάντες και επισήμανε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ηρακλής:

Ο Brandon Childress αποχαιρέτησε σήμερα τον Ηρακλή. Ο νεαρός Γκαρντ στο τέλος της απογευματινής προπόνησης μίλησε στην Ομάδα, ευχαριστώντας διοίκηση, προπονητές και συμπαίκτες. Μεταξύ άλλων είπε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνατε για μένα, το εκτιμώ πραγματικά. Με βοηθήσατε να γίνω καλύτερος σε όλα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας, θα φωνάζω για τον Ηρακλή και θα σας παρακολουθώ. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ».

Brandon, σ’ ευχαριστούμε για το πάθος σου για την Ομάδα και τον ενθουσιασμό σου. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς. Στο επανιδείν…».

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ CHILDRESS ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

 

 

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

 

Ο Μπράντον Τσίλντρες αποχαιρέτησε σήμερα τον ΗΡΑΚΛΗ. Ο νεαρός Γκαρντ στο τέλος της απογευματινής προπόνησης μίλησε στην…

Δημοσιεύτηκε από Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020