Μερικές ύβρεις από μερίδα οπαδών του Ηρακλή προς τους τρεις διαιτητές στάθηκαν αρκετές, ώστε να διακοπεί ο αγώνας με τον Προμηθέα 1’54’’ πριν από τη λήξη του 1ου ημιχρόνου και με το σκορ 33-42 υπέρ των Πατρινών.

Η ένταση στο Ιβανώφειο άρχισε όταν οι οπαδοί του “γηραιού” διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας επιθετικό φάουλ του Gaddy, πριν δώσει την ασίστ για το λέι-απ του Αγραβάνη που έκανε το σκορ 33-40 με 2’23’’ να απομένουν για τη λήξη του 2ου δεκαλέπτου. Στην επόμενη φάση ο Σκορδίλης χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ σε προσπάθεια για σκριν, ξεσηκώνοντας εκ νέου τους θεατές.

Μετά το λέι-απ του Grant, που έκανε το σκορ 33-42 με 1’54’’ να απομένουν για το τέλος του ημιχρόνου, ο Κώστας Μέξας κάλεσε τάιμ άουτ και μερίδα οπαδών πλησίασε τη γραμματεία και άρχισε να βρίζει τους διαιτητές, ακούστηκαν επιπλέον κάποια υβριστικά συνθήματα και λίγο αργότερα ο Ηλίας Κορομηλάς πήρε τους δύο συναδέλφους του (τον Ζαχαρή και τον Μαλαμά) και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, απαιτώντας την εκκένωση των κερκίδων εντός 15 λεπτών.

Update: Η εκκένωση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα ενός του χρονικού ορίου που έθεσαν οι διαιτητές και το ματς άρχισε ύστερα από διακοπή 23 λεπτών.