Ο Ηρακλής επέστρεψε από σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχε η ομάδα με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να έχει 3 ονόματα στο απουσιολόγιό του.

Η μια απουσία μόνο είχε να κάνει με… πρόβλημα καθώς οι άλλες δυο ήταν γνωστές. Η απρόοπτη απουσία ήταν του Σταύρου Σχίζα, ο οποίος «χτυπήθηκε» από ίωση και είναι «off» λόγω ίωσης.

Οι άλλοι δυο παίκτες που έλειπαν ήταν οι διεθνείς Βασίλης Καββαδάς και Μιχάλης Τσαϊρέλης που είναι με την Εθνική Ομάδα στο Σεράγεβο για τα ματς με Λετονία (27/11) και Βουλγαρία (29/11) στους προκριματικούς του Eurobasket 2021.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με «διπλή» προπόνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή:

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Ομάδα μας μετά τον αλήστου μνήμης αγώνα της Κυριακής, ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με το Μεσολόγγι (5/12, 17:00).

Απουσίαζαν οι διεθνείς μας, Βασίλης Καββαδάς και Μιχάλης Τσαιρέλης, που μετέχουν στην Εθνική Ανδρών για τους αγώνες με Λετονία και Βουλγαρία (27-29/11, 19:00 αμφότεροι) στο Σεράγεβο, αλλά και ο Σταύρος Σχίζας λόγω μιας ίωσης.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με «διπλή» προπόνηση στο Ιβανώφειο και οι ρυθμοί θα «ανεβούν» όσο πλησιάζουμε στο μεθεπόμενο Σάββατο.

Εξ άλλου όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ θα γίνει το Σάββατο 12/11 και ώρα 17:00 στο Ιβανώφειο.

 

TO POST TOY ΗΡΑΚΛΗ