Ο Ηρακλής έδωσε το χρίσμα στον Θανάση Σκουρτόπουλο και όλα δείχνουν ότι ο Ομοσπονδιακός προπονητής θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας. Ο Σκουρτόπουλος ήταν από την αρχή στην κορυφή της λίστας της ομάδας για την θέση του νέου προπονητή του συλλόγου.

Οι δυο πλευρές είχαν επαφή προ ημερών, ο 55χρονος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας κατέθεσε τις προτάσεις του για το θέμα των προϋποθέσεων που θέλει για να πάρει στα χέρια του το τιμόνι και ανέμενε στο ακουστικό του για την τελική απάντηση του «γηραιού».

Οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν σήμερα (13/2) τον Θανάση Σκουρτόπουλο ότι όλα είναι «οκ». Έτσι απομένει πλέον η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Ηρακλή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «γηραιού» από τον Ομοσπονδιακό προπονητή.

Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή ο Σκουρτόπουλος θα αναλάβει τα ηνία, αλλά όχι αμέσως.

Ο προπονητής της Εθνικής έχει μπροστά του τα δυο ματς που θα δώσει η «επίσημη αγαπημένη» στα προκριματικά του Eurobasket με την Βοσνία στις 19 Φεβρουαρίου και την Λετονία 3 μέρες μετά (22/2).

Αμέσως μετά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα σηκώσει κατευθείαν τα μανίκια και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή, στις 27 Φεβρουαρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας στην 15η αγωνιστική της Basket League.