Ο Ηρακλής δεν μένει μόνο στην ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Φροντίζει να θωρακίσει ακόμα περισσότερο και τον πάγκο του στον οποίο θα κάθεται όπως είναι γνωστό ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο «γηραιός» ανακοίνωσε συμφώνησε με τον 44χρονο κόουτς, Πέτρο Γκαϊτατζή, ο οποίος προστίθεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας ως συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Πέτρο Γκαϊτατζή, που θα στελεχώσει το τεχνικό team της Ομάδας μας για τις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Του ευχόμαστε υγεία, τύχη και δύναμη! Καλώς ήλθες, κόουτς!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Πέτρος Γκαϊτατζής γεννήθηκε στο Ράιτλονγκεν της Γερμανίας στις 20 Απριλίου του 1976. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, μιλάει Αγγλικά και είναι καθηγητής στο Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης, με το οποίο κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ το 2010.

Ο Κόουτς ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΔ το 1996 και συνέχισε στον Αχιλλέα Τριανδρίας, στη ΧΑΝΘ ως το 2004, όπου ήταν ασίσταντ στη Γ Εθνική Κατηγορία. Συνέχισε στη ΧΑΝΘ, όπου ήταν προπονητής στις ομάδες Παίδων και Εφήβων και ασίσταντ στην Ανδρική ομάδα στην Γ Εθνική, και το 2015 πήγε στο Ανατόλια, ενώ ήταν και υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αγίου Παύλου.

Με την ομάδα του Κολεγίου είχε πολύ καλή πορεία και κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Κατηγορία πέρσι, ενώ φέτος το οδήγησε στην ίδια κατηγορία με καλές εμφανίσεις. Από σήμερα είναι μέλος του τεχνικού team του ΗΡΑΚΛΗ.

Κόουτς, καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ!

Κόουτς καλή τύχη και δύναμη…

 

TO POST TOY ΗΡΑΚΛΗ