Ο Σταύρος Μυκονιάτης θα κάθεται δίπλα στον Βαγγέλη Ζιάγκο στον πάγκο του Ηρακλή, ως συνεργάτης του 44χρονου κόουτς. Ο «γηραιός» ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Σταύρου Μυκονιάτη, ο οποίος ήταν δίπλα στον Βαγγέλη Ζιάγκου και στο Ρέθυμνο.

Ο 49χρονος προπονητής ήταν στους Κρητικούς από το 2008 (είχε ξαναπεράσει πάντως, από την ομάδα και τη σεζόν 2005-06). Μάλιστα δυο φορές στη θητεία του στους Κρητικούς… πήρε τα κλειδιά (2008-09 και 2010-11) της ομάδας σε κάποια διαστήματα και κοουτσάρισε το Ρέθυμνο ως πρώτος προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Σταύρο Μυκονιάτη.

Ο κόουτς ανήκει πλέον στο τεχνικό team της Ομάδας μας και θα είναι συνεργάτης του Προπονητή μας, κ.Βαγγέλη Ζιάγκου.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Σταύρος Μυκονιάτης γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1971 στην Νίκαια του Πειραιά. Τα πρώτα μπασκετικά βήματά του, ως παίκτης, τα πραγματοποίησε στον Ιωνικό Νικαίας. Μετέπειτα, αγωνίστηκε στην Χαλκίδα και στον Αστέρα Εξαρχείων.

Ως προπονητής, ξεκίνησε από τον Ιωνικό. Συνέχισε στον Παπάγου, στον Πορφύρα και στην Παλατιανή, πριν προχωρήσει στους Ρέθυμνο Cretan Kings, την σεζόν 2005/06 (Α2). Στο τέλος εκείνης της χρονιάς αποχώρησε, επιστρέφοντας σε Πορφύρα και Παπάγου.

Τη σεζόν 2008/09, επέστρεψε και «ρίζωσε» στο Ρέθυμνο, αναλαμβάνοντας ρόλο βοηθού προπονητή, ενώ για ένα τρίμηνο εκείνης της σεζόν, οδήγησε την ομάδα του από την θέση του α΄προπονητή, κάτι που επαναλήφθηκε το 2010.

Αποχώρησε με την λήξη αυτής της σεζόν και πλέον θα συνεχίσει στον ΗΡΑΚΛΗ…

Κόουτς καλώς ήλθες…

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ