Μετά από μόλις 4 επίσημα παιχνίδια στον πάγκο του Ηρακλή, ο Στέργιος Κουφός αποφάσισε να δηλώσει την παραίτησή του λίγες στιγμές μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Έτσι, μετά από μόνο 2 εβδομάδες κοινής σύμπλευσης -που ακολούθησαν το διαζύγιο με τον Θανάση Σκουρτόπουλο– ο Γηραιός καλείται να αναζητήσει για ακόμα μια φορά τον head coach του, κάτι που φαίνεται πως ήδη έχει βρει.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μέξας φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την αρμάδα της Θεσσαλονίκης -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μέχρι και το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, και αυτός που θα προσπαθήσει να σώσει μια χρονιά που εκκίνησε με ιδιαίτερες περγαμηνές αλλά έχει επιφέρει σωρεία αρνητικών αποτελεσμάτων μόλις στους 2 πρώτους μήνες της.

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά δρώμενα στον οργανισμό, το κακό ξεκίνημα στη χρονιά θα αντικαταστήσει και παίκτες πέρα από τον προπονητή, αφού ο Ηρακλής βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Matt Williams και Stefan Moody -που κατά το παρελθόν είχε περάσει ξανά από τη χώρα μας, όταν με τα χρώματα του Ρεθύμνου μέτρησε 15 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά 25 αγωνιστικά λεπτά σε 26 ματς στη Basket League.