Ο Ηρακλής εντάσσει άμεσα στο ρόστερ του τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος κάνει εδώ και καιρό προπονήσεις με τη ομάδα, ενώ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον γηραιό. Την ίδια όμως, στιγμή όμως, που ο Σαρικόπουλος θα ενταχθεί στην ομάδα, στην πόρτα της εξόδου του Ιβανώφειου δείχνει να οδεύει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος άλλωστε είχε μιλήσει για αλλαγές στην ομάδα. Βέβαια, φάνηκε να εννοεί πιο πολύ τις θέσεις των ξένων, αλλά όλα δείχνουν ότι αλλαγή μάλλον θα υπάρξει και στο ελληνικό ρόστερ και ότι η είσοδος του Σαρικόπουλου θα φέρει την έξοδο του Τσαϊρέλη.

Ο 32χρονος παίκτης, πάντως, δείχνει ότι δεν θα μείνει πολύ στο ταμείο ανεργίας, καθώς φαίνεται να οδεύει προς το Περιστέρι.

Ο Τσαϊρέλης έπαιξε ως τώρα σε 16 ματς του Ηρακλή στην Basket League. Ο παίκτης του «γηραιού» είχε απολογισμό 5,63 πόντους με 54,39% στα δίποντα (31/57) 62,86% στις βολές (22/35) και 25% στα τρίποντα (2/8), 3,56 ριμπάουντ, 0,88 ασίστ σε 17΄.35΄΄.

Οσο για τον Σαρικόπουλο αναμένεται να δηλωθεί εντός των ημερών στον ΕΣΑΚΕ και φαίνεται ότι θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι με το (14/3) Μεσολόγγι.