Ο Ηρακλής απέκτησε χθες (26/2) δυο νέους ξένους τους Jimmy Gavin και AJ Ogilvy (θα αντικαταστήσουν τους Teddy Okereafor και Darrius Garrett), αλλά οι μεταγραφές του δεν σταμάτησαν μόνο εκεί. Η ομάδα αποφάσισε να ενισχύσει και το ελληνικό της έμψυχο δυναμικό. Ο Ηρακλής ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του 21χρονου (1,93μ.) γκαρντ της Εθνικής Νέων Ανδρών και του Ανατόλια, Γιάννη Νικολαΐδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ, ΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή γκαρντ Γιάννη Νικολαΐδη (1999, 1.93), που θα ενισχύσει την Ομάδα μας στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 21χρονος γκαρντ, βασικό μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών το καλοκαίρι, συμμετείχε εδώ και λίγο καιρό στις προπονήσεις μας και πλέον πήρε το “χρίσμα” για να φορέσει τη φανέλα μας στους επόμενους αγώνες. Γιάννη, καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ, πάντα με υγεία και επιτυχίες!

Ο Γιάννης Νικολαΐδης ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της ομάδας του Αχιλλέα Τριανδρίας μέχρι το 2015 όπου πήρε μεταγραφή για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Κατέκτησε το 2015 το πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΘ και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Την επόμενη χρονιά κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΚΑΣΘ και την 3η θέση αντίστοιχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Την σεζόν 2016-2017 κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων της Θεσσαλονίκης και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων. Την ίδια χρονιά αγωνίστηκε και με την σχολική ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου κατακτώντας την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και την 2η θέση στο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων.

Την προπερσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής με την ομάδα της Γέφυρας και πέρσι με την ομάδα του Ανατόλια.

Προπόνηση με Ogilvy

Στο μεταξύ όπως ενημέρωσε η ομάδα:  Ο AJ Ogilvy συμμετείχε κανονικά στη σημερινή – απογευματινή – προπόνηση της Ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό Affidea, όπως και όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες. Η προετοιμασία της Ομάδας μας συνεχίζεται με ένταση και θα ολοκληρωθεί το Σαββατο το απόγευμα.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα συνεχίζεται κανονικά απο τα γραφεία της ΚΑΕ στο Ιβανώφειο (τηλ.:2310-219233), από το TicketMaster.gr, από τα καταστήματα Public και από τα ΟΠΑΠ stores.

 

ΤΟ POST TOY ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ