Ο Κώστας Τζιβελέκας έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό μπάσκετ. Το υπηρέτησε και το υπηρετεί ως παράγοντας ατέλειωτα χρόνια τώρα από την Δάφνη, το ξέρει καλά από κάθε μετερίζι. Ο άνθρωπος που είχε οδηγήσει την ομάδα της Δάφνης στο μεγάλο «μπαμ» και σε μεγάλες και μαγικές πορείες στην Α1 σχολίασε με τον δικό του τρόπο όλο αυτό το απίστευτο «αλισβερίσι» (νόμιμο βέβαια) που έχει ξεσπάσει στην μεγάλη κατηγορία με την προσπάθεια κάποιων ομάδων να εξαγοράσουν το ΑΦΜ άλλων (πρόσφατα παράδειγμα η προσπάθεια του Λαυρίου να πάρει την Κύμη και του Λαυρίου πάλι να αποκτήσει το ΑΦΜ του Χολαργού, κάτι που έχουνπαραδεχτεί επίσημα όλες οι ομάδες).

Ο Κώστας Τζιβελέκας θυμήθηκε ότι αυτό το έργο το έχει… ξαναδεί και έχει προσωπική άποψη. Ετσι ανέβασε ένα ποστ στην σελίδα του στο Facebook, στο οποίο μιλούσε  εμμέσως πλην σαφώς για μια παρόμοια ιστορία που είχε ζήσει ο ίδιος και στην οποία είχε πει «όχι» στην ομάδα που τον πλησίασε.

Αναλυτικά ο Κώστας Τζιβελέκας έγραψε στο post που έκανε στο Facebook:

«Παρακολουθώντας την αθλητική επικαιρότητα….Πριν χρόνια όταν γύρισαν οι αποστολές πίσω από όλες της Εθνικές κατηγορίες……με είχαν πάρει τηλέφωνο και οι προσφορές ήταν γενναιόδωρες να κάνω πίσω!!!! Η απάντηση μου ήταν σαφής και αυστηρή εγώ αυτό που κέρδισαν μέσα στο γήπεδο οι προπονητές μου και οι παίκτες αυτό που κέρδισε ο κόσμος της ομάδος μου αυτό που υπηρετώ δεν το πουλάω ….Ήταν Παρασκευή βράδυ….. Την Δευτέρα …οι γενναιόδωρες προσφορές πήγαν εκεί που έπρεπε και η δικαίωση της Παρασκευής ανήκε στην ιστορία. Δεν είναι αυτό ομαδικός αθλητισμός κύριοι δεν αξίζει έτσι…».

 

TO POST ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΒΕΛΕΚΑ