Εάν θέλει ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει από φέτος τον Νίκο Χουγκάζ, ενδεχομένως να χρειαστεί να παραχωρήσει για μία χρονιά τον Λευτέρη Μαντζούκα. Αυτό είναι το σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι στις διαπραγματεύσεις των “πράσινων” με τον Ιωνικό για τον νεαρό διεθνή φόργουορντ.

Η ομάδα της Νίκαιας ζήτησε να αποκτήσει για ένα χρόνο δανεικό και τον Λευτέρη Μαντζούκα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Χουγκάζ, μία πρόταση που δεν έχει απορριφθεί από τους “πράσινους”. Κι αυτό διότι η πρόταση αυτή μοιάζει αρκούντως ελκυστική, από τη στιγμή που ο Μαντζούκας θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν στον Ιωνικό, εφόσον αυτό το σενάριο προχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει τον Χουγκάζ από φέτος, αλλά να τον έχει στο ρόστερ του από του χρόνου. Με λίγα λόγια, οι πρωταθλητές θέλουν να αφήσουν τον 20χρονο φόργουορντ στον Ιωνικό ώστε να έχει ακόμα μια «γεμάτη» χρονιά σε ρόλο πρωταγωνιστή στην Basket League. Και την περίοδο 2022-2023 να ενταχθεί στο δυναμικό τους, πιο έτοιμος, για να αλλάξει επίπεδο.