Το Μεσολόγγι υπέστη την 5η συνεχόμενη ήττα του στην Basket League από τον Παναθηναϊκό, αλλά η προσπάθεια και η εμφάνιση ικανοποίησαν τον Ντίνο Καλαμπάκο. Ο προπονητής της νεοφώτιστης ομάδας ξέρει καλά βέβαια ότι με τις καλές εμφανίσεις δεν πρόκειται να σωθεί το Μεσολόγγι…

«Όταν φτάνεις να παίζεις τον Παναθηναϊκό στις τρεις κατοχές, είσαι πολύ καλά. Όμως επειδή είμαστε Έλληνες θέλαμε και το κάτι παραπάνω. Με τις νίκες σώνεσαι όμως και όχι με τις καλές εμφανίσεις», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Μεσολογγίου, ο οποίος μίλησε στη συνέχεια για το θέμα του Γιάννη Αγραβάνη: «Έχουμε την ατυχία με τους τραυματισμούς των Green και Σαχπατζίδη, όπως επίσης και την ανωμαλία με τον Γιάννη Αγραβάνη που ήταν σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Τον αγαπώ πολύ, αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα. Το Μεσολόγγι έχει κάποιες αρχές, κάποιους κανόνες και δεν μπορούσαν να γίνουν αλλιώς τα πράγματα».

Εν συνεχεία, ο έμπειρος κόουτς αποκάλυψε ότι οι ξένοι του Μεσολογγίου δεν παίρνουν πάνω από 16.000 ευρώ ο καθένας: «Στην αρχή ο κόσμος γέλαγε επειδή έλεγαν ότι δώσαμε σε κάποιον παίκτη 16.000 το χρόνο. Δώσαμε στους πέντε από τους 6 ξένους 16.000 το χρόνο. Παρόλα αυτά έγινε μια ομάδα, ανταγωνιστική. Δεν είναι κακό να ξοδεύεις τα λεφτά που έχεις, αλλά τα λεφτά που δεν έχεις. Εμείς αυτά τα λεφτά είχαμε και αυτούς τους παίκτες πήραμε. Με αυτά τα λεφτά πήραμε και τους έξι ξένους».

Τέλος, σχολίασε και το περιστατικό που έγινε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Γιάννη Χατζηνικόλα: «Ήταν πολύ καλός αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τους τα βγάλεις από το μυαλό. Γιατί δεν μπορούν να πάνε έτσι. Φτάσαμε εδώ κάπως. Και δεν θέλω να κάνουν τα ίδια λάθη. Θέλω να κάνουμε καλύτερα λάθη. Καλύτερου επιπέδου λάθη».