Το Μεσολόγγι υποβιβάστηκε μαθηματικά στην Α2 μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να το κατηγορήσει ότι δεν προσπάθησε στην παρθενική χρονιά του στην Basket League, όσες αναποδιές κι αν συνάντησε στο δρόμο του. Αυτό συνέβη και στο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

«Έγινε τεράστια προσπάθεια. Τα παιδιά έδωσαν τη ψυχή τους. Δεν είναι η ώρα για τα κόλλυβα τώρα. Ήμασταν απελπισμένοι. Είναι όμως άλλη η ποιότητα του Προμηθέα και άλλη η δική μας. Μας τιμώρησε η ποιότητα των παιδιών του Προμηθέα» τόνισε στην ΕΡΤ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Ντίνος Καλαμπάκος.

«Καταλαβαίνω τη στενοχώρια μας, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν. Δυστυχώς για εμάς ο Προμηθέας είναι καλύτερος. Ήταν Γολγοθάς η φετινή χρονιά. Είμαι γκρινιάρης και στα καλά και στα δύσκολα, αλλά μόνο ευχαριστώ έχω να πω από τα παιδιά για σήμερα», συμπλήρωσε ο προπονητής του Μεσολογγίου, που είπε αναφορικά με όσα προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς…

«Συνέχεια κάτι συνέβαινε και άλλαζε την ομάδα μας. Δεν παίζαμε στην έδρα μας και ήμασταν σαν τσιγγάνοι, ο Γιάννης (Αγραβάνης) έφυγε χωρίς να το θέλουμε και αναγκαστήκαμε να τον αντικαταστήσουμε με ξένο. Ο Green, τράκαρε, χτύπησε, αρρώστησε… ο Chad (Brown) πήρε το buyout. Τι να λέμε, αν είχε μείνει η ομάδα με μόνο την προσθήκη του Gotcher θα βλέπατε άλλα πράγματα. Ισως και μετά τις τρεις πρώτες νίκες να πήραν λίγο τα μυαλά μας αέρα και κυρίως λόγω απειρίας οι μαζεμένες ήττες μετά να μας έπεσαν βαριές».