Στον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές τα παιχνίδια του Κοροίβου στάθηκε ο Ντίνος Καλαμπάκος. Ο τεχνικός της ομάδας της Πελοποννήσου τόνισε στη συνέντευξη τύπου πως δεν αναφέρεται αυτό κάθε αυτό στο παιχνίδι με το Λαύριο, αλλά η συγκεκριμένη του επισήμανση είναι πιο γενική.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

 «Καλησπέρα και συγχαρητήρια στο Λαύριο. Όχι μόνο για σήμερα αλλά για την γενική του πορεία. Είναι ένα ευχάριστο κερασάκι και μια ευχάριστη διαδρομή που κάνει σε ένα μονότονο πρωτάθλημα. Το Λαύριο και ο Προμηθέας είναι το αλατοπίπερο στο πρωτάθλημα.

Τώρα για το δικό μας παιχνίδι… Εμείς νομίζαμε ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, ξέραμε τις δυσκολίες του Λαυρίου και τον τρόπο που παίζει, μετά από κάποια στιγμή του παιχνιδιού και να τρώγαμε 20-25 πόντους δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση και νομίζω οι 11π. διαφορά τελικά ίσως είναι και κολακευτικοί για την δικιά μου ομάδα.

Δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι παρότι σε ένα κομμάτι των ριμπάουντ, που εμείς έχουμε αδυναμία συνήθως, σήμερα παρουσιαστήκαμε πολύ δυνατοί. Σε ένα κομμάτι το οποίο γενικά παίζουμε καλά δυστυχώς είτε βραχυκυκλώσαμε είτε οφείλεται και στο Λαύριο που μας έβαλε δυσκολία στο να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε σε μία νομίζω εύκολη επικράτηση των παιδιών του Λαυρίου. Τους αφήνουμε απερίσπαστους να συνεχίσουν την καλή δουλειά», για να συμπληρώσει για το διαιτητικό σκέλος και να κάνει τα δικά του παράπονα:

«Έχω πει ότι δεν θέλω να γκρινιάζω για την διαιτησία, δεν είναι η διαιτησία ο λόγος ο οποίος σήμερα χάσαμε για να μην τρελαθούμε και για να μην μας πει και κανένας τρελούς. Νομίζω, όμως, ότι ο Κόροιβος τον τελευταίο καιρό για κάποιο λόγο δεν έχει τον απαιτούμενο σεβασμό. Νομίζουμε ότι η διαιτησία απέναντι στον Κόροιβο δεν είναι αυτή που της πρέπει και αυτή είναι η στεναχώρια μας, αυτή είναι η πίκρα μας.

Νομίζουμε ότι δεν αντιμετωπιζόμαστε ίσα με κάποιες άλλες ομάδες. Δεν θέλω να πω όποιος, καταλάβει μπορεί να καταλάβει. Δεν έχω να γκρινιάξω για το παιχνίδι, έχω να γκρινιάξω για την γενική εικόνα που ο Κόροιβος στα τελευταία παιχνίδια αντιμετωπίζεται.

Δεν είμαστε τόσο κακοί, είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί και θέλουμε τον σεβασμό για μία ομάδα που προσπαθεί. Δεν αξίζουμε αυτή την αντιμετώπιση όλοι μας. Τα παιδιά του Κοροίβου που παλεύουν δεν αξίζουν αυτή την αντιμετώπιση και δεν έχουμε ενοχλήσει και κανέναν».