Το Μεσολόγγι έδειχνε να καλπάζει απέναντι στο Περιστέρι, βρέθηκε να κερδίζει με 18 πόντους στα μέσα της τρίτης περιόδου, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και έτσι ηττήθηκε με 70-63 από το Περιστέρι εντός έδρας στην 15η Αγωνιστική της Basket League.

O προπονητής του Μεσολογγίου, Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε για τα αίτια της κατάρρευσης της ομάδας του στο δεύτερο μέρος και της ήττας από το Περιστέρι, αλλά έκανε αναφορά και στο σοβαρό θέμα υγείας που έχει ο Devonte Green, χωρίς πάντως να αποκαλύψει την ακριβή αιτία του προβλήματος που έχει ο Αμερικανός

Αναλυτικά ο προπονητής του Μεσολογγίου, Ντίνος Καλαμπάκος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς:

Για τα αίτια που έφεραν το βραχυκύκλωμα και την ήττα: «Καταρχήν χάσαμε το μυαλό μας, αλλά ήμασταν και κουρασμένοι γιατί είμαστε λίγοι. Ό,τι και να είχε γίνει έπρεπε να είχαμε υπερασπιστεί το προβάδισμα.

Οι αλλαγές στην άμυνα και η είσοδος του Μπουρούση έπαιξαν ρόλο, ενώ, αντίθετα εμείς πάθαμε… βραχυκύκλωμα. Έτσι, ήταν φυσικό επόμενο να καταρρεύσουμε».

Για την κατάσταση της υγείας του Devonte Green: «Ο Devonte Green δεν θα είναι μαζί μας και θα καθυστερήσει να παίξει μπάσκετ».