Ο Ηλίας Καντζούρης βρέθηκε σε γνωστά μέρη σήμερα. Βρέθηκε στο «Ιβανώφειο», αλλά ως αντίπαλος. Ο τέως προπονητής του Ηρακλή και νυν προπονητής του Κολοσσού βρέθηκε απέναντι στην περσινή του ομάδα, αλλά όπως τόνισε η δουλειά του πλέον είναι σε άλλη ομάδα.

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν έμεινε βέβαια, στην επιστροφή του σε γνωστά λημέρια. Μίλησε φυσικά και για την ήττα (65-66) του Κολοσσού από τον Ηρακλή και τόνισε ότι η ομάδα του έχασε από κάποιες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά ο προπονητής του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης είπε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι.

Για την επιστροφή του στο «Ιβανώφειο» και το ματς απέναντι στην παλιά του ομάδα: «Φυσιολογικά ήταν ένα παιχνίδι της ομάδας μου και είμαστε εδώ για αυτό. Όταν επιστρέφει σε ένα γνώριμο γήπεδο υπάρχει μια οικειότητα αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για την ομάδα στην οποία εργαζόμαστε».

Για τα αίτια της ήττας του Κολοσσού: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στη μία άμυνα, στο ένα ριμπάουντ, ένα λάθος… Έτσι είναι το μπάσκετ»».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν φέτος οι ομάδες λόγω του κορονοϊού: «Αυτό ισχύει για όλους, πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα».