Παρότι είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς και όλα στον Άρη είναι ανοιχτά, ήδη γίνονται κάποιες πρώτες σκέψεις για την επόμενη ημέρα και στη λίστα με κάποια ονόματα που έχουν ξεχωρίσει, φιγουράρει αυτό του Μίχαλ Κάιζερ!

Πρόκειται για έναν πραγματικά… ιπτάμενο παίκτη, με “τρομακτικά” αθλητικά προσόντα, ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και τα πήγε εξαιρετικά υπό την καθοδήγηση του Νικόλα Παπαδόπουλου, με αποτέλεσμα να τον ξεχωρίσει ο Γιάννης Καστρίτης και να τον φέρει στην Κύμη, πριν καν μπει το 2018.

Έτσι, λοιπόν, ο 26άχρονος πάουερ φόργουορντ έκανε την εμφάνισή του στην Stoiximan.gr Basket League, βοηθώντας τους Κουμιώτες να παραμείνουν στην κατηγορία, έχοντας κατά μέσο όρο 7 πόντους με 76% στις ελεύθερες βολές και 63% στα δίποντα, προσφέροντας παράλληλα στον προπονητή του 5 ριμπάουντ και 1 κόψιμο κατά μέσο όρο ανά αγώνα. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή μας, η περίπτωσή του ενδιαφέρει τον Άρη, καθώς μπορεί επιθετικά να μην κάνει τη διαφορά, αλλά αμυντικά είναι καταλύτης και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και στο εκτελεστικό κομμάτι. Ακόμα δεν έχει γίνει κάτι οριστικό, όμως σίγουρα αρέσει και μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο θα αποφασιστεί αν θα του γίνει πρόταση.