Ο Γιάννης Καστρίτης δείχνει να πήρε για τα καλά κεφάλι στην κούρσα για το νέο προπονητή του Ηρακλή. Ο 38χρονος κόουτς δείχνει να προηγείται με διαφορά στην κούρσα για τον αντικαταστάτη του Αστέριου Καλύβα και φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο «Ιβανώφειο».

Ο «γηραιός» βέβαια, δεν έχει κόψει τις επαφές με τα άλλα ονόματα που είχε στη λίστα του (π..χ. Θανάσης Σκουρτόπουλος, Βασίλης Φραγκιάς, Ηλίας Ζούρος), αλλά ο Καστρίτης φαίνεται να έχει πλέον ένα πολύ σημαντικό πρόβαδισμα και δείχνει να πλησιάζει τις πύλες του «Ιβανώφειου».

Ο Καστρίτης ξέρει καλά τα κατατόπια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο 38χρονος κόουτς είχε αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι του 2019. Τον Ιανουάριο του 2020 οι δυο πλευρές προχώρησαν σε διαζύγιο, καθώς ο Καστρίτης ήταν κοντά στον πάγκο της Hapoel Tel Aviv και τελικά εκεί πήγε.

Ο Έλληνας κόουτς και η Ισραηλινή ομάδα πήραν τελικά διαφορετικούς δρόμους προ ημερών. Στις 5/2 η Hapoel ανακοίνωσε ότι λύθηκε το συμβόλαιο του Καστρίτη και έτσι ο 38χρονος κόουτς είναι ελεύθερος από τότε και αναζητάει το νέο σταθμό της καριέρας του, που φαίνεται ότι θα είναι ο… γνωστός του, Ηρακλής.

Το όλο θέμα με το πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας αναμένεται να κλείσει άμεσα, καθώς η πρόθεση της διοίκησης είναι να κάνει άμεσα η ομάδα τη νέα αρχή.