Επί ένα ημίχρονο τα πάντα κυλούσαν ιδανικά για τον Ιωνικό Νίκαιας στο Αγρίνιο. Η μετάλλαξη των “κυανόλευκων” στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, ήταν ολοκληρωτική. Και άκρως απογοητευτική για τον Στέργιο Κουφό

«Συγχαρητήρια στο Μεσολόγγι, παίζει ένα μπάσκετ που με εκφράζει, με παιδιά που παίζουν με ενέργεια και προσπαθούν για 40 λεπτά να πάρουν όσα δικαιούνται από ένα παιχνίδι. Από την άλλη λυπάμαι πολύ, γιατί θα θέλαμε να έχουμε κι εμείς μια τέτοια ομάδα, αλλά για πάρα, πάρα πολλούς και ανεξήγητους λόγους δεν μπορέσαμε να παρουσιάσουμε κάτι στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε ο προπονητής του Ιωνικού.

«Είναι τόσο χαοτική η διαφορά στην εικόνα από το πρώτο ημίχρονο, που δεν νομίζω να το έχω ξαναδεί κιόλας. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε γενική καθίζηση και είναι ανεξήγητη. Το σίγουρο είναι ότι εάν κάποιος δεν παίζει με την καρδιά του και με την ενέργεια που απαιτείται για τέτοια παιχνίδια, δεν μπορεί να ζητήσει κάτι άλλο. Για να μην πω ότι θα πρέπει να είμαστε και ικανοποιημένοι για το πώς τελείωσε το ματς», συνέχισε ο Στέργιος Κουφός.

«Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος προβληματισμός σε εμάς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, θα σκύψουμε το κεφάλι και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας», κατέληξε ο προπονητής των Νικαιωτών.