Σήμερα στις 19:30 διεξάγεται το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ Λάρισας και Προμηθέα για την σειρά των Μικρών Τελικών του Πρωταθλήματος. Στον πρώτα αγώνα της σειράς οι Θεσσαλοί συνέχισαν την καταπληκτική τους πορεία στο πρωτάθλημα, διότι πέρασαν με επιβλητικό τρόπο από την Πάτρα. Το σύνολο του Τακιανού κυριάρχησε πραγματικά στο πρώτο δεκάλεπτο, καθότι πήρε διαφορά 22 πόντων (10-32). Από εκεί κι έπειτα οι Πατρινοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, μειώνοντας στους επτά πόντους στο δεύτερο μέρος, αλλά οι Λαρισινοί διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα κι έφυγαν με το διπλό με πιο άνετο τρόπο από ότι περιμέναν.

Πλέον η Λάρισα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει το 2-0 στην σειρά, με στόχο να πάρει σαφές προβάδισμα για την τρίτη θέση. Το κίνητρο είναι μεγάλο για τους Θεσσαλούς, διότι αν επικρατήσουν στην συγκεκριμένη σειρά θα κατακτήσουν την τρίτη θέση για πρώτη φορά στην ιστορία τους, την στιγμή που θα το έχουν καταφέρει με μία πορεία πρωταθλητισμού από την όγδοη αγωνιστική και μετά.

Από την άλλη οι Αχαιοί θέλουν την νίκη για να κάνουν το 1-1 και να επανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας, που θα τους δώσει πάλι τον πρώτο λόγο για την επικράτηση στο ματσάρισμα αυτό.  Άλλωστε η τρίτη θέση και γι’ αυτούς θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα σε μία δύσκολη σεζόν που σίγουρα δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν και θα περίμεναν. Παράλληλα στόχος του συγκροτήματος του Μάκη Γιατρά είναι να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις έπειτα από την προχθεσινή κακή εμφάνιση, η οποία επέφερε πρόστιμο στο αγωνιστικό τμήμα του οργανισμού.