Την φανέλα του Λαυρίου θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Βασίλης Μουράτος, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση της συνεργασίας τους

Ο 22χρονος καλαθοσφαιριστής διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα του Λαυρίου την φετινή σεζόν.

Θα αποτελέσει και την επόμενη σεζόν σπουδαίο εργαλείο στα χέρια του προπονητή της ομάδας Χρήστου Σερέλη, οποίος δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

O ταλαντούχος Έλληνας γκαρντ μέτρησε την φετινή αγωνιστική περίοδο κατά μέσο όρο 6.8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 0.9 κλεψίματα ανά αγώνα στην Basket League.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Λαυρίου:

“Η ΚΑΕ Λαύριο-Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Μουράτο για τη σεζόν 2020-2021. Ο Βασίλης αποφάσισε να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του “κλείνοντας τα αυτιά του” στις προτάσεις που είχε και έτσι, ένα-ένα τα “κομμάτια του παζλ” αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους.

Ο Βασίλης Μουράτος την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο σε 20 αγώνες: 6.8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 0.9 κλεψίματα. Η διοίκηση και το προπονητικό team της ΚΑΕ Λαύριο-Megabolt συνεχίζουν μεθοδικά την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και τη δημιουργία ομάδας με γερές βάσεις, ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο και περήφανο. Δεν αρχίζουμε… Συνεχίζουμε!”.

Δείτε την σχετική δημοσίευση: