Ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε απέναντι στην Λάρισα, αλλά πήρε μπροστά στα δύσκολα σημεία και ήρθε τελικά ισόπαλος 79-79 με τους Θεσσαλούς εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι που κρίθηκε με buzzer beater τρίποντο του Love στην εκπνοή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, μίλησε για την εικόνα της ομάδας, είπε για τα… κακώς κείμενα, αλλά έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την αντίδρασή τους.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, ανέφερε στο paokbc.gr για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με την Λάρισα:

«Ήταν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Θέλαμε να πάρει ρυθμό ο Herndon και να αντέξει και ο Love παραπάνω, γιατί την Τετάρτη έπαιξε λίγο. Στόχος μας ήταν να δοκιμάσουμε και ορισμένα σχήματα που έχουμε δουλέψει.

Κρατάμε το πολύ κακό ξεκίνημα και στις δύο πλευρές του παρκέ και φυσικά την αντίδραση που έβγαλε στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα η ομάδα. Και ότι έγινε στο τέλος, όπου παρά την καλή μας άμυνα, δεχθήκαμε δύο τυχερά τρίποντα, αλλά δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Ακόμη κι εκεί η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα ήταν σημαντική.

Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, να αλλάξουμε λίγο νοοτροπία σε ορισμένα θέματα γιατί από τα επόμενο Σάββατο που ξεκινά τα πρωτάθλημα, καμία χαλάρωση και καμία έλλειψη συγκέντρωσης δεν μπορεί να συγχωρεθεί».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ