Το πέρασμα του Γιάννη Αγραβάνη από το Μεσολόγγι ήταν τελικά μικρό. Ο 22χρονος φόργουορντ «τελείωσε» από τους «νεοφώτιστους» της Basket League. Ο παίκτης είχε δοθεί δανεικός από τον Προμηθέα στους Μεσολογγίτες.

Τελευταία όμως, ο παίκτης είχε… θέματα με την ομάδα. Πριν το ματς με το Λαύριο ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής.

Από το Μεσολόγγι έλεγαν προς τα έξω ότι ο «αποκλεισμός» του Γιάννη Αγραβάνη από το ματς είχε να κάνει με κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο φέρεται να υπέπεσε ο παίκτης.

Μαζί άρχισα να βγαίνουν στην επιφάνεια σενάρια που ανέφεραν ότι ο παίκτης «τελείωσε» από το Μεσολόγγι και η ομάδα θα τον… στείλει πίσω στον Προμηθέα.

Τα σενάρια αυτά δείχνουν να επιβεβαιώθηκαν, καθώς το Μεσολόγγι δείχνει να αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα το διαζύγιο με τον Γιάννη Αγραβάνη και μάλιστα ο σύλλογος φαίνεται να ενημέρωσε τον παίκτη για την απόφασή του για «χωρισμό» των δυο πλευρών.

Έτσι ο 22χρονος παίκτης επιστρέφει και πάλι πίσω στους Πατρινούς, όπου θα παίξει μάλιστα, στο πλευρό του αδελφού του, Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο Γιάννης Αγραβάνης, πάντως, ήταν ως τώρα σημείο αναφοράς του Μεσολογγίου στην Basket League. Ο 22χρονος παίκτης είχε παίξει σε 6 ματς ως τώρα με τους «νεοφώτιστους» και είχε μέσο όρο 13,5 πόντους με 41,94% στα δίποντα, 39,29% στα τρίποντα, 3,83 ριμπάουντ, 1,87 ασίστ σε 31΄.51΄΄.