Ο Μοχάμεντ Φαγιέ ήταν ωραίος στο ματς του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ, αλλά μοιραίος στο τέλος, καθώς την ώρα που το ματς ήταν 81-79 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχασε την μπάλα από τα χέρια του (του γλίστρησε) και οι Πατρινοί έχασαν την τελευταία επίθεση. Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς όμως, κάλυψε με τον δικό του τρόπο τον παίκτη του δείχνοντας ότι κάνει τα πάντα στην ομάδα φέτος: :”Τον Φαγιέ μόνον σκουπιδιάρη δεν τον έχουμε βάλει να γίνει φέτος”.

Ο τεχνικός των Πατρινών μίλησε και για την φάσης το τέλος και τόνισε ότι δεν ξέρει αν έχει γίνει φάουλ στον Φαγιέ: «Μου είπαν από την τηλεόραση ότι φαίνεται ότι έγινε καθαρό φάουλ στο τέλος πάνω στον Φαγιέ. Δεν ξέρω, δεν έχω δει ακόμη την φάση σε επανάληψη».

Ο κόουτς του Προμηθέα έκανε την αναφορά του και στην εικόνα της ομάδας, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπωρούν και τόνισε: «Κάναμε άλλη μια υπέρβαση. Οι παίκτες μου, έδωσαν ότι είχαν. Είτε έπαιξαν 1′, είτε 40″, είτε 40′ όλοι έδωσαν το καλύτερο που μπορούσαν. Εγινε αυτό που γίνεται από τον Προμηθέα όλη την χρονιά. Τα δώσαμε όλα. Είμαστε στενοχωρημένοι που χάσαμε. Εχουμε κίνητρο για την 3η θέση και θα παλέψουμε για να την κατακτήσουμε, παρότι αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ο Ελις προπονήθηκε μόλις την Πέμπτη και παίζει στην ουσία με ένεση Ο Χολ θέλει να παίζει παρότι είναι τραυματίας και αυτό δείχνει την αγάπη του για την ομάδα, ενώ θα δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες Μιλόσεβιτς και Σαλούστρο. Στην ουσία παίξαμε με 5 κοντούς. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, συνεχίζουμε».