Ο Ολυμπιακός ήταν ισοπεδωτικός στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον Προμηθέα. Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν φετινό ρεκόρ πόντων στην Basket League με 116, προηγήθηκαν ακόμα και με +45 και γενικά δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα με τους Πατρινούς.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός διεύρυνε και το νικηφόρο σερί που έχει απέναντι στον Προμηθέα, από τον οποίον δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην Basket League. Οι δύο ομάδες έχουν διασταυρωθεί συνολικά 12 φορές στο πρωτάθλημα και οι Πειραιώτες μετρούν ισάριθμες νίκες, επτά στο ΣΕΦ και πέντε στην Πάτρα!

«Ο Προμηθέας έχω την αίσθηση ότι το παράτησε κάποια στιγμή το παιχνίδι, για αυτό άνοιξε το σκορ. Θα είναι πολύ καλύτεροι την Τετάρτη, είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσει. Εμείς είχαμε ένα εκπληκτικά καλό 3ο δεκάλεπτο», τόνισε μετά τον αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι, είναι τα εννέα πρώτα λεπτά. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Ελπίζω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί την Τετάρτη», τόνισε από τη μεριά του ο Μάκης Γιατράς.

Παρακολουθήστε τα highlights του 1ου ημιτελικού:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ΕΡΤ:

Οι δηλώσεις του Μάκη Γιατρά: