Άπαντες παρόντες αναμένεται να είναι στον αυριανό 3ο τελικό της Basket League (17/6, 21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν άδειο απουσιολόγιο μία ημέρα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι, που ενδεχομένως να κρίνει και το φετινό πρωταθλητή.

Ο μεν Γιώργος Μπαρτζώκας θα υπολογίζει κανονικά τον Shaquielle McKissic (που έπαιξε άλλωστε και στο 2ο παιχνίδι) και τον Livio Jean-Charles, ο οποίος ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές και θα συμπεριληφθεί στη 12άδα του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, όπως ίσχυε και στο 2ο ματς της σειράς. Ο Γιώργος Βόβορας θα έχει λοιπόν όλους τους παίκτες του διαθέσιμους στο αυριανό παιχνίδι, στην προσπάθεια των “πράσινων” να διατηρηθούν “ζωντανοί” στη σειρά.

Παράλληλα το “τριφύλλι” θα προσπαθήσει να βάλει τέλος και σε αυτό το ιστορικό σερί των 6 ηττών που έχει υποστεί από τον Ολυμπιακό φέτος, μετά το “διπλό” στο ΣΕΦ στο ξεκίνημα της χρονιάς. Μέχρι φέτος, ποτέ στο παρελθόν των αναμετρήσεων των “αιωνίων”, κάποια από τις δύο ομάδες δεν είχε κερδίσει πάνω από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια την ίδια σεζόν!