Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Δρακόπουλος έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 fm ότι ο Γιάννης Καστρίτης θα είναι ο νέος προπονητής του «Γηραιού» στην επιστροφή της ομάδας στην Α1. Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή έκανε αναφορά και στο διαζύγιο με τον Κώστα Μέξα, αλλά μίλησε και για την ποδοσφαιρική ομάδα και τόνισε ότι δεν θέλει να μπει στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θόδωρος Δρακόπουλος:

Για το βρίσκεται το όλο θέμα με τον Γιάννη Καστρίτη: «Με τον Καστρίτη μένουν μόνο τα τυπικά ώστε να είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας».

 Για το διαζύγιο με τον Κώστα Μέξα: «Με τον Μέξα υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, του εύχομαι τα καλύτερα στην συνέχεια».

Για την κατάσταση του Ηρακλή και το θέμα με το ΑΦΜ: «Η κατάσταση είναι εξωπραγματική, θα έλεγα κάτι πιο βαρύ αλλά είμαι στο ραδιόφωνο και συγκρατήθηκα. Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για έναν χρόνο μετά μπορεί να υπάρξουν αλλαγές. Θα μπορούσε να γίνει από φέτος, είναι ανώνυμη εταιρεία μπορεί να μεταφερθεί όπου θέλει, έτσι θα ερχόταν και στην Θεσσαλονίκη. Η πρόταση είναι αόριστη και εξωπραγματική. Έναν χρόνο εμείς τι θα κάνουμε; Θα πηγαίνουμε στο μπάσκετ μόνο;

Για το αν θέλει να εμπλακεί και με το ποδόσφαιρο: «Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, έχω τον νταλκά μου με το μπάσκετ και με αυτό θα συνεχίσω και να προσέξω. Η ομάδα βρίσκεται στην Α1 και αυτό δημιουργεί ευθύνες».