Από την στιγμή που ο Χολαργός αποφάσισε να διαπραγματευτεί το ΑΦΜ του, να το δώσει σε άλλη ομάδα που θα παίζει στη θέση του στην Α1 και εκείνος να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, οι «μνηστήρες»… έπεσαν πάνω του. Πολλές ομάδες χτύπησαν την πόρτα του Χολαργού για να πάρουν το ΑΦΜ (π.χ. Λαύριο, Κολοσσός). Το φαβορί όμως, για να κερδίσει την κούρσα δείχνει να είναι ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος δείχνει να έχει πάρει πολύ μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με το Λαύριο.

Ο Ροδίτες αισιοδοξούν ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να δώσουν τα χέρια με τον Χολαργό να πάρουν το ΑΦΜ του και θεωρούν ότι έχουν πια σημαντικές και βάσιμες ελπίδες πως θα μείνουν στην Α1 και θα αποφύγουν έτσι τονυποβιβασμό στην Α2.

Τη Δευτέρα η απόφαση του Χολαργού

Ο Χολαργός ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να πάρουν το ΑΦΜ του και φυσικά και τη θέση του στην Basket League και θα ανακοινώσει την Δευτέρα (1/7) την απόφασή του.

Η ανακοίνωση του Χολαργού ανέφερε:

«Η ΚΑΕ Χολαργός ολοκλήρωσε τις επαφές με τις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για να πάρουν την θέση της στην Basket League.

Την Δευτέρα (1 Ιουλίου) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ θα συνεδριάσει, προκειμένου να αποφασίσει σε ποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες θα παραχωρήσει την θέση της».