Ο Jermaine Love προσπάθησε να εξηγήσει τα αίτια της καθίζησης του ΠΑΟΚ σήμερα στο «Ιβανώφειο» που έφεραν την βαριά ήττα (75-57) από τον Ηρακλή. Ο Αμερικανός παίκτης του «Δικεφάλου» ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε περισσότερο ατομικά και λιγότερο ομαδικά και αυτός ήταν ένας από τους λόγους του στραπάτσου από τον Ηρακλή, αλλά έδειξε ότι η ομάδα θέλει να πάρει την εκδίκησή της από τον «Γηραιό» στο Κύπελλο.

Οι δυο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στο «Ιβανώφειο» στους Προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας (7-8/11) και ο Love τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να διορθώσει εκεί την κάκιστη σημερινή του εικόνα

Αναλυτικά ο Jermaine Love είπε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή:

Για την εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή και το «ραντεβού» για εκδίκηση στο Κύπελλο: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, αλλά γενικά πήγαμε άσχημα… Το μόνο καλό είναι ότι θα έρθουμε ξανά για τον αγώνα Κυπέλλου και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσα έγιναν σήμερα. Δίνω credits στον Ηρακλή για τον τρόπο  που αγωνίστηκε. Δε μας άφησε να εκτελέσουμε τα plays μας και ουσιαστικά αυτό καθόρισε το παιχνίδι».

Για την επόμενη μέρα: «Είμαστε μια καλή ομάδα, είμαστε μια νέα ομάδα. Ο κάθε παίκτης προσπαθούσε να παίξει περισσότερο ατομικά πάρα ομαδικά. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να μην παρατάει τα παιχνίδια ως το τέλος».