Τον Γιάννη Καστρίτη θέλει ο Ηρακλής. Η διαφωνία της διοίκησης με τον Κώστα Μέξα πάνω στον αγωνιστικό σχεδιασμό δεν δείχνει να καλύπτεται με τίιποτα και έτσι ο νυν τεχνικός της ομάδας που την έφερε στην Α1 δείχνει να οδεύει στην έξοδο. Ο «Γηραιός» ξεκίνησε να ψάχνει πλέον για νέο προπονητή. Και το βλέμμα του έχει στραφεί στον Γιάννη Καστρίτη.

Ο 37χρονος τεχνικός δύσκολα θα μείνει στον Αρη, καθώς η ομάδα πνίγεται από τα οικονομικά προβλήματα και το μέλλον φαντάζει σκοτεινό. Ο Ηρακλής θεωρεί ότι ο Καστρίτης είναι η ιδανική λύση για να αναλάβει την ομάδα και να τη οδηγήσει στην Basket League.

Οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές και το κλίμα ανάμεσά τους δείχνει πολύ καλό.
Ο Καστρίτης θεωρείται ιδανική λύση για τον πάγκο του Ηρακλή, καθώς έχει διαγράψει μια πολύ σημαντική πορεία στα γήπεδα της Α1 ως προπονητής και είχε επιτυχίες όπου κι αν εργάστηκε (Τρίκαλα, Κύμη, Αρης). Μάλιστα τον Αρη, τον κράτησε πέρσι όρθιο σε μια πολύ δύσκολη σεζόν.

Ο Καστρίτης, βέβαια, αυτό τον καιρό έχει το μυαλό του και στην Εθνική U19. Ο 37χρονος κόουτς είναι στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και το ετοιμάζει για την μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη.