Παναθηναϊκός – Λάρισα πράξη τρίτη, με τους δύο συλλόγους να βρίσκονται στο 1-1 στη σειρά των ημιτελικών του Πρωταθλήματος. Το τριφύλλι έχει δυσκολευτεί περισσότερο από το αναμενόμενο απέναντι στους εντυπωσιακούς Θεσσαλούς, καθώς δεν είναι μόνο η ήττα στον κάμπο που αποτέλεσε έπληξη αλλά κι οι εμφανίσεις του συνόλου του Γιώργου Βόβορα που δεν έχουν πείσει μέχρι στιγμής. Έτσι οι γηπεδούχοι αναζητούν την δεύτερη τους νίκη, με στόχο να κάνουν το 3-1 στη Λάρισα και να μην “τραβήξει” χρονικά περαιτέρω το εν λόγω ματσάρισμα, καθώς θα υπάρξει μεγαλύτερος προβληματισμός αλλά και λιγότερες διαθέσιμες μέρες για προετοιμασία ενόψει των (πολύ) πιθανών Τελικών με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν θέλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, ωστόσο θέλει να συνδυάσει την νίκη με μία πολύ καλή εμφάνιση, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και παράλληλα να αρχίσει να βρίσκει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, καθότι η συνέχεια προμηνύεται ακόμη πιο απαιτητική. Βέβαια ο Γιώργος Βόβορας θα κληθεί να παρατάξει την ομάδα του στην αποψινή αναμέτρηση με ορισμένα προβλήματα, διότι ο Καββαδάς είναι σίγουρα εκτός κι ο Sant- Roos είναι αμφίβολος έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα της Τρίτης.

Από την άλλη η Λάρισα έρχεται στην Αθήνα χωρίς άγχος, αφού ήδη έχει κάνει την υπέρβαση την φετινή σεζόν με την πρόκριση στους ημιτελικούς, ενώ πραγματοποίησε ακόμη μία με την τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Φώτης Τακιανός θέλει να δει την ομάδα του ευθέως ανταγωνιστική για ακόμη ένα ματς απέναντι στο ¨τριφύλλι”, γνωρίζοντας όμως πως είναι δύσκολο να επαναληφθεί το αποτέλεσμα του αγώνα στο Κλειστό της Νέαπολης. Σύμμαχος στην προσπάθεια των Θεσσαλών είναι ότι το ιατρικό δελτίο είναι λευκό, με τον Hudson να επιστρέφει στο 2ο παιχνίδι της σειράς και να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση παρά την αποχή από τα παιχνίδια.