Η Λάρισα επικράτησε του Παναθηναϊκού με 74-62 και έστειλε τη σειρά να κριθεί σε Game 5 στο ΟΑΚΑ!

 

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν έκανε και τόσο καλό παιχνίδι, αφού σταμάτησε στους 12 πόντους, και, μάλιστα, τραυματίστηκε μετά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου από μια… διαφημιστική πινακίδα. Εκτός αυτού, αποβλήθηκε και με 5ο φάουλ στο τελευταίο εξάλεπτο του αγώνα, μέσα σε μεγάλο εκνευρισμό.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες εξαπέλησε «βέλη» κατά των συνθηκών διεξαγωγής του αγώνα, κάνοντας λόγω για τον τραυματισμό του απ’ την πινακίδα, αλλά και την ανύπαρκτη θέρμανση στο «Κλειστό της Νεάπολης».

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα διεθνή:

 

«Θα πω μερικά πράγματα, δεν θα μιλήσω αγωνιστικά. Θα πω 2-3 πράγματα όμως που είναι πολύ σημαντικά. Αρχικά, συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και στην ομάδα της Λάρισας. Κάνουν πολύ καλή προσπάθεια, παίζουν πολύ καλό μπάσκετ και τους αξίζουν όλα. Και θέλω να πω κάποια πράγματα που δεν είναι για τη Λάρισα.

Είμαι 9 χρόνια επαγγελματίας. Έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Σε ένα γήπεδο στο οποίο ξεκολλάει μία πινακίδα και φεύγει και κάνω ράμματα στο γόνατό μου στο ημίχρονο, γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια, γιατί η πινακίδα κρατιέται με σάκους άμμου για βαρίδια. Το γήπεδο έχει 50 βαθμούς οι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει και μιλάμε για ελληνικό μπάσκετ. Δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι κι αν χάσαμε. Είμαι 28 χρονών, έχω παίξει 9 χρόνια και στις δύο πλευρές. Δεν με νοιάζει ποιος κέρδισε, είναι το τελευταίο πράγμα που μ’ ενδιαφέρει.

Μιλάμε για ένα άθλημα που υποτίθεται είναι το κορυφαίο στην Ελλάδα. Και θα πω και κάτι άλλο, ένας παίκτης μπαίνει στο παρκέ και εκτίθεται και δεν μπορεί να πει την άποψή του για το παιχνίδι. Είδανε όλοι τι έγινε σήμερα στο παιχνίδι, αλλά δε θέλω να μιλήσω γιατί θα τιμωρηθώ κιόλας. Nτρέπομαι που είμαι μέρος όλου αυτού πραγματικά».