Την διαδρομή ΟΑΚΑ – ΣΕΦ και αντίστροφα την έχουν κάνει πολλοί παίκτες με πιο πολύκροτη υπόθεση αυτή του Βασίλη Σπανούλη το καλοκαίρι του 2010. Σενάρια θέλουν να γίνεται το ίδιο και φέτος. Πρωταγωνιστές σε αυτή την ιστορία φέρονται να είναι οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Κέι Σι Ρίβερς!

Το συμβόλαιο του Παπαπέτρου με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος του μήνα. Ο Ολυμπιακός δείχνει να μην… καίγεται να κρατήσει τον 24χρονο παίκτη, ενώ οι επαφές που είχαν οι δυο πλευρές για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του διεθνή φόργουορντ φαίνεται να κατέληξαν σε ναυάγιο. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τα είδε με καλό μάτι όλα αυτά και σενάρια τον φέρνουν να είναι έτοιμος να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Παπαπέτρου και να αισιοδοξεί ότι θα τον ντύσει στα πράσινα.

Από την άλλη, ελεύθερος μένει και ο Κέι Σι Ρίβερς (λήγει το συμβόλαιό του). Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με τον παίκτη, καθώς ο σχεδιασμός πάγωσε ελέω της υπόθεσης Καλάθη. Κάποια σενάρια λένε ότι ο Ολυμπιακός… περιμένει στη γωνία κι αν ο 31χρονος Αμερικανός παίκτης δεν τα βρει με τον Παναθηναϊκό και μείνει τελικά ελεύθερος, τότε οι ερυθρόλευκοι θα του προφέρουν γη και ύδωρ για να μετακομίσει στον Πειραιά. Το σενάριο για τον Ρίβερς θέριεψε χθες (24/1) το βράδυ όταν ο Αμερικανός έβαλε ένα περίεργο post στα social media στο οποίο έγραφε (χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί κι αν τα λόγια του έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό): «Αστείο το πόσο γρήγορα θέλουν να με ξεφορτωθούν»!