Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται το θέμα των καταγγελιών του συλλόγου για φραστικές επιθέσεις αστυνομικών κατά μελών της ομάδας και για προκλήσεις προς την ομάδα και τον κόσμο από μερίδα οργάνων της τάξης που είχαν επωμισθεί την αστυνόμευση στο ΣΕΦ στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό, που στιγματίστηκε από πολύ σοβαρά επεισόδια. Ανθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός επισκέφτηκαν τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Χρήστο Παπαζαφείρη. Οι ερυθρόλευκοι του εξέφρασαν τα παράπονά τους για την συμπεριφορά αστυνομικών στον δεύτερο τελικό με τους πράσινους.

Ο Ολυμπιακός έριξε ευθείες βολές κατά της Αστυνομίας και τις έριξε τις ευθύνες για τα όσα έγιναν στο φαληρικό στάδιο την περασμένη Πέμπτη. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν λόγο για σοβαρές προκλήσεις από την πλευρά κάποιων αστυνομικών. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης, άκουσε με προσοχή τα όσα κατήγγειλαν οι άνθρωποι της ομάδας και έδειξε προβληματισμένος και για τα λεγόμενα των ερυθρολεύκων, αλλά και για τα επεισόδια και σύμφωνα με πληροφορίες ξεκαθάρισε ότι θα χειριστεί και ο ίδιος το θέμα προκειμένου να φανεί τι ακριβώς έγινε.

Πάλι στο ΣΕΦ οι αδελφοί Αγγελόπουλοι

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν πάλι στην προπόνηση της ομάδας στο ΣΕΦ σε μια προσπάθεια να τονώσουν ψυχολογικά τους ερυθρόλευκους, έτσι ώστε η ομάδα να κατορθώσει να πάρει τον τέταρτο τελικό την Πέμπτη, να κάνει το 2-2 και να πάει πια την σειρά σε πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ όπου θα τα παίξει όλα για όλα για να πάρει τον τίτλο.