Στις 15/12 είχαμε αναφέρει ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο, αλλά με αντίθετες πορείες, οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Γιάννης Αθηναίου με τον πρώτο να πηγαίνει στο Περιστέρι από τον Προμηθέα και τον δεύτερο να πηγαίνει από τους Αθηναίους στους Πατρινούς. Να που οι δυο παίκτες είναι έτοιμοι να κάνουν αυτές τις διαδρομές.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μάλιστα προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς την επιστροφή του στο Περιστέρι.

Ο 30χρονος γκαρντ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του από την περίοδο που ήταν στα παιδικά τμήματα του Περιστερίου και έγραψε: «Να πως ξεκίνησαν όλα 22 χρόνια πριν… Μαζί ξανά 22 χρόνια μετά».

Ο Μάντζαρης δείχνει να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα από την οποία ξεκίνησε και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση της επιστροφής του.

Ο Μάντζαρης είχε 3μηνο συμβόλαιο με τον Προμηθέα το οποίο τελείωσε. Οι δυο πλευρές δεν το ανανέωσαν και ο παίκτης είναι ελεύθερος. Όχι για πολύ βέβαια, καθώς είπαμε ότι έκλεισε στο Περιστέρι και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Από την άλλη ο Γιάννης Αθηναίου έμεινε και επίσημα ελεύθερος σήμερα από το Περιστέρι. Η ομάδα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας των 2 πλευρών και ο παίκτης δείχνει να οδεύει προς τον Προμηθέα για να καλύψει το κενό του Μάντζαρη.

 

 Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ