Η ομάδα του Ιωνικού συνεχίζει να “χτίζει” το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική χρονιά στα “σαλόνια” της Basket League. Για αυτό το λόγο προχώρησε στην απόκτηση των αθλητών Νίκου Μαραγκίδη, Νίκου Χουγκάζ, Μάριου Γιώτη και Ανδρέα Πετρόπουλου.

Ο Μάριος Γιώτης είναι μόλις 18 ετών, έχει ύψος 1,95, αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας και προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο πρώην “πράσινος” έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του καθώς διαθέτει πλούσιο ταλέντο και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα “prospects” του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Νίκος Μαραγκίδης είναι 23 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ αλλά και του φόργουορντ. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε και πάλι στην Basket League με τη φανέλα τόσο του Πανιωνίου, όσο και του Ιωνικού Νικαίας. 

Ο ταλαντούχος αθλητής έχει βρεθεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για λογαριασμό του κολλεγίου Green Mountain. Στο παρελθόν είχε φορέσει και τη φανέλα τόσο του Αμαρουσίου, όσο και της Νίκης Αμαρουσίου. Μάλιστα είχε και μία εξαιρετική σεζόν στην Α2 με τον Εθνικό Πειραιά.

Ο Νίκος Χουγκάζ είναι 20 ετών, έχει ύψος 2,08 και είναι ένας “πολλά υποσχόμενος” σέντερ. Προέρχεται από μία σεζόν στις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του κολεγίου Northwestern State. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην Basket League με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Τέλος, ο Ανδρέας Πετρόπουλος είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Έχει αγωνιστεί με Πανιώνιο, Παγκράτι, Καστοριά, Δόξα Λευκάδας και προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Α2 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’, με τον οποίον μέτρησε 12.2 πόντους και 3.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Η ομάδα του Ιωνικού μάλιστα κινείται έντονα και για την απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία αναμένεται να προσθέσει ακόμα περισσότερο ταλέντο “στις τάξεις” των “Rangers”.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Ιωνικού:

“Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάριο Γιώτη.
Ο Γιώτης έχει γεννηθεί στις 29 Ιουνίου του 2002, προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και με ύψος 1.95 αγωνίζεται στην περιφέρεια. Θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και είναι χαρακτηριστικό πως με το «τριφύλλι» είχε 25.3 πόντους ανά παιχνίδι στο περίφημο τουρνούα της Euroleague, Adidas Next Generation Tournament.
Το 2018, ως μέλος των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, είχε φτάσει σε άλλη μία σημαντική διάκριση καθώς είχε αναδειχθεί MVP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.
Μάριε, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN”.

“Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Μαραγκίδη για τη νέα σεζόν.
Ο Μαραγκίδης είναι γεννημένος στις 23 Ιουλίου του 1997, αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ-φόργουορντ και προέρχεται από μία σεζόν στα παρκέ της Basket League, την οποία ξεκίνησε με τη φανέλα του Πανιωνίου και ολοκλήρωσε με εκείνη του Ιωνικού Νικαίας.
Ο 23χρονος παίκτης είχε περάσει και από τις ΗΠΑ με το κολέγιο Green Mountain, ενώ έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Αμαρουσίου και Νίκης Αμαρουσίου. Τη σεζόν 2018/2019 είχε ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Α2 με τον Εθνικό (14.2 πόντοι και 4.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο).
Νίκο, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN”.

“Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Χουγκάζ, που θα ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας μας εν όψει της νέας σεζόν.
Ο ταλαντούχος Έλληνας φόργουορντ έχει γεννηθεί στις 4 Οκτωβρίου του 2000 κι έχει ύψος 2.08. Ο Χουγκάζ προέρχεται από μία σεζόν στις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του κολεγίου Northwestern State και πραγματοποίησε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως ολοκλήρωσε τη χρονιά μετρώντας 9.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο.
Ο νέος παίκτης της ομάδας μας είχε κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις στην Basket League με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2018/19, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Μάλιστα, είχε παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19 του 2019, στο οποίο μέτρησε 5.7 πόντους και 2.9 ριμπάουντ ανά ματς.
Νίκο, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN”.

“Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Πετρόπουλο.
Ο Έλληνας παίκτης (ύψος 1.96) γεννήθηκε στις 11/2/1994 και είχε κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις στην Basket League με τον Πανιώνιο (2014/2015), ενώ είχε αγωνιστεί επίσης με Παγκράτι και Δόξα Λευκάδας στο πρωτάθλημα της Α2.
Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην δεύτερη κατηγορία, αγωνιζόμενος σε Καστοριά και Ολυμπιακό Β’. Μάλιστα, πέρσι με τους «ερυθρόλευκους» εντυπωσίασε έχοντας 12.2 πόντους και 3.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.
Ανδρέα, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN”.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του συλλόγου:

New member in the team! #IonikosBC #HellenicCoin #WelcomeAndreas Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της…

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 

Νίκο, καλωσήρθες στον Ionikos BC Hellenic Coin! #IonikosBC #HellenicCoin #WelcomeNikos Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN…

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 

Στην ομάδα μας ο Νίκος Μαραγκίδης #IonikosBC #HellenicCoin #WelcomeNikos Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την…

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 

Νέα μεταγραφή με τον Μάριο Γιώτη! #IonikosBC #HellenicCoin #WelcomeMarios Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την…

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020