Αρχίζουν τη Δευτέρα οι μεταβατικές προπονήσεις στον Άρη με την παρουσία τριών παικτών, οι οποίοι δεν ήταν πέρυσι στο ρόστερ του. Ο ένας είναι ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος αγωνίστηκε στο Λαύριο και πριν από λίγες μέρες συμφώνησε να επιστρέψει στον Άρη. Η συμφωνία αυτή δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά πιθανότατα αυτό θα γίνει το προσεχές διάστημα.

Οι άλλοι δύο είναι ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, που έπαιξε φέτος στα Τρίκαλα, και ο Δημήτρης Γράβας, που έπαιξε στην ΑΕΛ. Αμφότεροι και οι δύο θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους…για να κάνουν το μεγάλο βήμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, θα τσεκάρει και άλλους παίκτες δίνοντας βάση όμως στο ήδη υπάρχον ρόστερ και ένας εξ’ αυτών είναι και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο Έλληνας γκαρντ θεωρείτε ένα από τα βασικά όπλα στην φαρέτρα του Αγγέλου και οι υπεύθυνοι στον Άρη θέλουν να κρατήσουν έναν παίκτη που “άνδρωσε” μπασκετικά και πλέον μπορεί να ποντάρουν πολλά πάνω του, όχι μόνο ως λύση, αλλά ως ηγέτη, που γνωρίζει το ειδικό βάρος της ομάδας και πώς πρέπει να τη βοηθήσει. Για αυτό τον λόγο τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Άρη αναμένεται να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης!