Ο ΠΣΑΚ και οι παίκτες της Basket League τάχθηκαν στο πλευρό των συναδέλφων τους στις Εθνικές Κατηγορίες, που έχουν πληγεί από το λουκέτο και βροντοφώναξαν μέσω μήνυματος που φορούσαν στις φανέλες με τις οποίες έκαναν ζέσταμα πριν τα σημερινά (6/2) ματς του πρωταθλήματος ότι πρέπει να σταματήσει το… φίμωμα του αθλητισμού μέσω του lockdown.

Ο ΠΣΑΚ είχε φτιάξει πορτοκαλί μπλουζάκια που έγραφαν στο μπροστινό μέρος: «Μην φιμώνετε τον αθλητισμό» και στο πίσω μέρος ανέφεραν: «Ο αθλητισμός είναι υγεία».

Τα μπλουζάκια είχαν μοιραστεί στους παίκτες των ομάδων της Basket League και πριν από τα σημερινά παιχνίδια της 14ης Αγωνιστικής όλοι τα φόρεσαν στο ζέσταμα που έκαναν οι ομάδες πριν το τζάμπολ και διατράνωσαν προς πάσα κατεύθυνση την αντίδρασή τους για το λουκέτο, ενώ έδειξαν την στήριξή τους προς όλους όσοι περνάνε δύσκολες στιγμές από το lockdown.

Ο παίκτης του Προμηθέα, Χάρης Γιαννόπουλος, μίλησε πριν το τζάμπολ του αγώνα των Πατρινών με την Λάρισα για το όλο θέμα και τόνισε: «Είναι ένα μήνυμα προς όλους. Ο αθλητισμός είναι ένα κομμάτι της ζωής που πρέπει να είναι εκεί. Είναι υγεία, εκτός από σωματική, είναι και ψυχική. Είναι κάτι που ο κόσμος χρειάζεται»!