Στο γήπεδο θα την περάσουν το Σάββατο 4 Μαΐου οι δυο «αιώνιοι», καθώς ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι την ημέρα εκείνη θα διεξαχθούν οι εξ αναβολής αγώνες τους. Ο λόγος για το παιχνιδι Ολυμπιακός – Κολοσσός της 22ης αγωνιστικής της και το ματς Χολαργός – Παναθηναΐκός της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Basket League.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και το πότε θα γίνουν τα ματς της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Τα παιχνίδια αυτά θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Μαΐου και όχι το Σάββατο 12 Μαΐου όπως είχε αποφασιστεί αρχικά.

Το πρόγραμμα της 26ης Αγωνιστικής περιλαμβάνει τα ματς: Πανιώνιος – Χολαργός, Ολυμπιακός – Προμηθέας, Αρης – Ρέθυμνο, Λαύριο – Ηφαιστος, Περιστέρι – ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός – Κύμη, Κολοσσός – ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Στην σημερινή (22/4) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκαν τα εξής:

* Οι εξ’ αναβολής αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Κολοσσός H Hotels της 22ης αγωνιστικής της, Χολαργός – Παναθηναΐκός ΟΠΑΠ της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League να διεξαχθούν το Σάββατο 4 Μαΐου και την Τετάρτη 8 Μαΐου να πραγματοποιηθεί η τελευταία (26η) αγωνιστική της κανονικής περιόδου.